arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij een rustgevend interieur creëren?

Thuis kom je niet tot rust. Je ziet alleen maar alle dingen die er nog moeten gebeuren of die je nog wil doen. Met kleine aanpassingen bereik je niet het resultaat dat je wil bereiken. Je hebt al van alles geprobeerd: een nieuw vloerkleed, een andere kleur op de muur, kussens op de bank; maar niks heeft geholpen om van jouw huis een fijne en ontspannen plek te maken.  

Bovendien is jouw interieur binnen no time een rommeltje. Door jouw volle agenda kom je niet toe aan opruimen of heb je er na een lange dag werken geen puf meer voor. Dus laat je het maar voor wat het is. En dat draagt niet bij aan een ontspannen gevoel in huis.

Laat mij je helpen met een interieurplan op maat

Rust in huis is van veel elementen afhankelijk: opruimen, kleur, materialen, indeling, verlichting en styling. Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vindt om al deze elementen samen te brengen en van je interieur één samenhangend geheel te maken. 

Mijn advies? Werk met een compleet interieurplan. In mijn 1-op-1 programma's maak ik interieurplannen op maat waar je zelf mee aan de slag kunt of die je voor een groot deel door mij kunt laten uitvoeren. 

In beide gevallen zorg ik ervoor dat jij straks thuiskomt in een interieur dat rust uitstraalt en uitnodigt om te ontspannen. Want heel eerlijk: iedereen zou een plek moeten hebben om zich terug te kunnen trekken en weer op te laden.

"Ik kreeg energie van het maken van mijn moodboard"

"Al langer had ik het gevoel dat ik iets anders wilde in mijn huis. Het bleven gedachten, ik kwam niet verder. Ik kreeg een berichtje doorgestuurd van De Interieurcoach, een mooi moment om mijzelf deze hulp te gunnen. Na een uitgebreid intakegesprek met Meike kreeg ik ruimte om over mijn interieur na te denken. Ik kreeg energie van het maken van mijn moodboard. Op basis van mijn input is Meike verder gegaan. Er ligt een prachtig plan. Ik zie het al helemaal voor mij en ben bezig met de realisatie."
Kirsten - Woudenberg, Utrecht

Start met een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

Interieurplan op maat? Dit is hoe ik werk

Kennismaken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je huidige woonsituatie en je interieurwensen. Ik denk met je mee hoe we dit voor jou kunnen realiseren. 


Wensen uitdiepen

We diepen je interieurwensen verder uit in een uitgebreid intakegesprek bij jou thuis. Na het gesprek geef ik jou de ruimte om je ideale interieur te visualiseren in een moodboard.


Opruimen*

In een opruimsessie bij jou thuis help ik je afscheid te nemen van spullen die niet meer bij jouw ideale interieur passen en waar je niet meer blij van wordt

*Onderdeel van het Gold programma


Interieurplan maken

Jouw input uit het intakegesprek en je eigen moodboard verwerk ik in een interieurplan dat ik bij jou thuis kom presenteren.


Klussen & shoppen*

Na akkoord op het interieurplan ontvang je van mij een shoppinglist waarop staat aangegeven waar en tegen welke prijs je de meubels en accessoires kunt

aanschaffen.

*Onderdeel van het Gold programma


Afstylen*

Zodra alle meubels en accessoires binnen zijn, kom ik nog één keer bij je langs om alle spullen een plek te geven. Ik style de ruimte af zodat het hele plaatje klopt.

*Onderdeel van het Gold programma


Kies uit 2 programma's

€ 997,-

(incl. BTW)


✔️Verdiepend intakegesprek (1,5 uur)

✔️Moodboardpakket t.w.v € 40,-

✔️Pinteresthandleiding

✔️Interieurplan voor 1 ruimte, inclusief: professioneel moodboard, kleurplan, materialenplan, 2D plattegrond

✔️Presentatie interieurplan (1,5 uur)€ 1.997,-

(incl. BTW)


✔️Verdiepend intakegesprek (1,5 uur)

✔️Moodboardpakket t.w.v. € 40,

✔️Pinteresthandleiding

✔️Opruimsessie (3 uur)

✔️Interieurplan voor 1 ruimte, inclusief: professioneel moodboard, kleurplan, materialenplan, meubel- en accessoiresplan, 2D plattegrond

✔️Presentatie interieurplan (1,5 uur)

✔️Shoppinglist

✔️Styling van de ruimte (4 uur)Interieurplan voor een extra ruimte?

Wil je niet 1, maar 2 ruimtes meenemen in het interieurplan? Geen probleem! Voor 50% van de totale programmaprijs ontvang je een moodboard, kleurplan, materialenplan, meubel- en accessoiresplan* en 2D plattegrond voor een extra ruimte in huis.


*Onderdeel van het Gold programma

Start met een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

Klaar voor meer rust in huis? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ik denk graag met je mee hoe we dit voor jou kunnen realiseren.
Cookies