arrow_drop_up arrow_drop_down

Heb jij behoefte aan rust in huis én hoofd?

Misschien herken je dit wel: er gebeurt veel in huis. Het is er rommeliger dan je zou willen, het is nog geen samenhangend geheel en je ziet alleen maar alle dingen die er nog moeten gebeuren.

Je bent niet tevreden over het kleurgebruik, de indeling of de verlichting. Je wordt langzamerhand gek van alle spullen om je heen. En dat geeft onrust. In huis, maar ook in je hoofd. Terwijl je heel graag meer rust zou willen ervaren.

Creëer balans in huis

We denken er vaak niet zo bewust over na, maar je interieur heeft een enorme invloed op jou als persoon. Je hebt vast wel eens gehoord van de invloed van kleur op je stemming? Of misschien heb je het effect gemerkt van rommel op je concentratie? 

De ruimte waarin je je bevindt, bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt, wat je denkt en zelfs hoe jij je gedraagt. Je interieur beïnvloedt je welbevinden en daarom is het belangrijk om jouw huis zo in te richten dat het je in positieve zin beïnvloedt.

Om rust in huis en hoofd te creëren, zul je een aantal interieur elementen in balans moeten brengen: spullen, kleuren, materialen, indeling, verlichting en styling. In De Interieurcoach Academy leer ik je hoe je die balans in jouw huis creëert. 

Meld je aan voor De Interieurcoach Academy

Krijg toegang tot de online cursus Je interieur in balans, leer van elkaar in De Interieurcoach Community en deel je vragen in LIVE Q&A sessies.

Online cursus
Je interieur in balans

Leer hoe je balans en eenheid in je interieur creëer in 8 modules met videolessen en effectieve opdrachten.


De Interieurcoach Community

Deel je ideeën, vragen of ervaringen met mij of andere Academy deelnemers in een besloten groep op Facebook.


LIVE Q&A sessies

Neem iedere maand deel aan een vraag- en antwoordwebinar waarin je mij al je interieurvragen kunt stellen en kunt leren van de interieur dilemma's van anderen.


"Van veel dingen had ik nooit gedacht dat het meespeelde in het creëren van een interieur"

"Ik heb ontzettend veel geleerd cursus Je interieur in balans. Meike legt op een duidelijke en rustige manier uit hoe alle stappen werken, waardoor ik met aandacht aan mijn interieur kon werken i.p.v. zomaar wat bij elkaar te gooien. Van veel dingen die ze zei, had ik nooit gedacht dat het meespeelde in het creëren van een interieur (b.v. vanuit welke richting licht in je kamer valt). Ook heb ik veel geleerd van de opruimtips en zo is mijn interieur een stuk rustiger geworden en helemaal naar mijn stijl. Dankjewel!"
Loïs de Vos

Online cursus 
‚ÄčJe interieur in balans

In de online cursus Je interieur in balans leer je alles over het creëren van balans en eenheid in je interieur. Je gaat aan de slag met het maken van een persoonlijk interieurplan zodat je na afloop van de cursus weet hoe jij van jouw huis een samenhangend geheel maakt.

De cursus bestaat uit 8 modules met videolessen en effectieve opdrachten. Alles staat voor je klaar in een online omgeving waar je inloggegevens voor krijgt.

Module 1:
Visualiseren

Stel interieurdoelen, krijg inzicht in de wisselwerking tussen jezelf en je interieur en visualiseer het gewenste eindresultaat.


Module 2:
Woongedrag

Ontdek je huidige woongedrag, bedenk welk gedrag nodig is om je interieurdoelen te behalen en leer jezelf nieuw woongedrag aan.


Module 3:
Opruimen

Krijg inzicht in de positieve effecten van een opgeruimd huis, ruim op met een effectieve opruimstrategie en houd je huis opgeruimd.


Module 4:
Kleur

Ontdek wat kleur is, werk met kleurcoderingen, maak rustgevende kleurcombinaties en creëer een ruimtelijk effect met kleur.


Module 5:
Materialen

Krijg inzicht in verschillende wand-, vloer- en raamafwerkingen en stel een gebalanceerde materialenmix samen.


Module 6:
Indeling

Denk na over functies en gebruiksdoelen van een ruimte, houd rekening met loop- en zichtlijnen en ontdek hoe je een ruimte zo ruimtelijk mogelijk indeelt.


Module 7:
Verlichting

Ontdek wat licht is, krijg inzicht in verschillende lichttoepassingen in een ruimte en maak keuzes over armaturen en lichtbronnen.


Module 8:
Styling

Behoud rust in huis bij het plaatsen en ophangen van accessoires en ontdek waar je een ruimte het beste mee afstyled.


Online begeleiding in 

De Interieurcoach Community

In De Interieurcoach Community met gelijkgestemden kun je vragen stellen, kennis delen, resultaten delen en inspiratie opdoen. Zo krijg je directe feedback van mij en andere leden die precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen gedaan hebben waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Online begeleiding in

LIVE Q&A sessies

Elke maand organiseer ik een LIVE vraag- en antwoordwebinar voor deelnemers aan de Academy. Je kunt hierin al je vragen stellen over de module die je volgt, maar je mag ook off topic je andere brandende interieurvragen stellen. Deze webinars vinden iedere tweede dinsdag van de maand plaats.

"Ik heb een veel fijnere plek weten te maken 

van mijn woonkamer en keuken"

"Ik vond de videolessen erg duidelijk en goed opgebouwd. Heel fijn ook dat je in je eigen tempo de lessen kunt bekijken en de opdrachten kunt maken, omdat ik niet iedere week evenveel tijd had om hieraan te besteden.


Wat voor mij echt een eye-opener was, was om eerst goed na te denken over je interieurdoelen, waar je blij van wordt en hoe je interieur daaraan kan bijdragen. Achteraf klinkt het logisch, maar de opdrachten om dit goed voor jezelf in kaart te brengen hebben mij echt goed geholpen. Door kleine dingen aan te passen in mijn gedrag en interieur heb ik nu al een veel fijnere plek weten te maken van mijn woonkamer en keuken.


Daarnaast heb ik aan de hand van de opdrachten nu een concreet plan voor alle ruimtes in huis qua kleuren, indeling en verlichting. Ik kan niet wachten om hier verder mee aan de slag te gaan!"

Susanne de Ruiter

Klaar voor meer rust in huis én hoofd? Meld je aan!

De Interieurcoach Academy

3 maanden toegang

€ 97,-
  • Online cursus - t.w.v. € 297,-
  • De Interieurcoach Community - t.w.v. € 147,-
  • LIVE Q&A sessies - t.w.v. € 247,-
Beste keuze

De Interieurcoach Academy

6 maanden toegang

€ 197,-
  • Online cursus - t.w.v. € 297,-
  • De Interieurcoach Community - t.w.v. € 297,-
  • LIVE Q&A sessies - t.w.v. € 497,-
Cookies