arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij balans en eenheid in je interieur? 

Ga je verbouwen, verhuizen of wil je je huidige interieur compleet omgooien? En verlang je naar een samenhangend huis dat in balans is en rust uitstraalt, zodat je óók meer rust in je hoofd gaat ervaren? Werk dan met een goed doordacht interieurplan waarin alle elementen van een interieur samenkomen. 

Ontvang interieuradvies in een compleet interieurplan

Om eenheid in huis te creëren, moeten keuzes over je interieur op elkaar afgestemd worden. Daarom maak ik interieurplannen op maat waarin ik rekening houd met sfeer, kleuren, materialen, meubels, accessoires en verlichting. 

"Er ligt een prachtig plan

Ik zie het al helemaal voor mij."

"Al langer had ik het gevoel dat ik iets anders wilde in mijn huis. Het bleven gedachten, ik kwam niet verder. Ik kreeg een berichtje doorgestuurd van De Interieurcoach, een mooi moment om mijzelf deze hulp te gunnen. Na een uitgebreid intakegesprek met Meike kreeg ik ruimte om over mijn interieur na te denken. Ik kreeg energie van het maken van mijn moodboard. Op basis van mijn input is Meike verder gegaan. Er ligt een prachtig plan. Ik zie het al helemaal voor mij en ben bezig met de realisatie."
Kirsten - Woudenberg, Utrecht

Start met een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

In een telefoongesprek van 30-45 minuten bespreken we je huidige woonsituatie en je interieurwensen. Ik denk met je mee hoe we dit voor jou kunnen realiseren

Interieurplan op maat? Dit is hoe ik werk

1. Intake

We diepen je interieurwensen verder uit in een uitgebreid intakegesprek bij jou thuis (+/- 1,5 uur). Gaat het om bestaande bouw? Dan meet ik de ruimte(s) op en maak ik foto's. Bij nieuwbouw vraag ik je om bouwtekeningen van de ruimte(s) aan te leveren. 


2. Moodboard

Na het gesprek geef ik jou de ruimte om je ideale interieur te visualiseren in een moodboard. Je ontvangt een moodboardpakket met foamborden, schaar, lijmstift en woonbladen en/of een Pinteresthandleiding als je liever digitaal aan de slag gaat. 


3. Interieurplan

Jouw wensen en ideeën verwerk ik in een interieurplan op maat waarin ik sfeer, kleuren, materialen, meubels, accessoires en eventueel verlichting op elkaar afstem.


4. Presentatie

Ik kom het interieurplan bij jou thuis aan je presenteren (+- 1,5 uur). Je ontvangt een luxe geschenkbox met een geprinte versie van het complete interieurplan én met kleur- en materiaalstalen voor wand-, vloer-, raambekleding en meubels. 


Interieurplan voor een extra ruimte?

Wil je al direct meer ruimtes meenemen in het interieurplan? Dat kan! Voor 50% van de totale pakketprijs ontvang je 

een compleet interieurplan voor een extra ruimte in huis. Bijv. voor een slaapkamer, werkkamer of badkamer. 

Start met een vrijblijvend

kennismakingsgesprek

In een telefoongesprek van 30-45 minuten bespreken we je huidige woonsituatie en je interieurwensen. Ik denk met je mee hoe we dit voor jou kunnen realiseren
Cookies