Heb jij behoefte aan rust in huis én hoofd?

Misschien herken je dit wel: er gebeurt veel in huis. Het is er rommeliger dan je zou willen, het is nog geen samenhangend geheel en je ziet alleen maar alle dingen die er nog moeten gebeuren.

Je bent niet tevreden over het kleurgebruik, de indeling of de verlichting. Je wordt langzamerhand gek van alle spullen om je heen. En dat geeft onrust. In huis, maar ook in je hoofd. Terwijl je heel graag meer rust zou willen ervaren.

Creëer balans in huis

We denken er vaak niet zo bewust over na, maar je interieur heeft een enorme invloed op jou als persoon. Je hebt vast wel eens gehoord van de invloed van kleur op je stemming? Of misschien heb je het effect gemerkt van rommel op je concentratie?

De ruimte waarin je je bevindt, bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt, wat je denkt en zelfs hoe jij je gedraagt. Je interieur beïnvloedt je welbevinden en daarom is het belangrijk om jouw huis zo in te richten dat het je in positieve zin beïnvloedt.

In mijn online cursus Je interieur in balans leer ik je hoe je een samenhangend interieur creëert dat in balans is en rust uitstraalt. Want rust in huis? Dat zorgt voor rust in je hoofd.

"Van veel dingen had ik nooit gedacht dat het meespeelde in het creëren van een interieur"

"Ik heb ontzettend veel geleerd van de cursus Je interieur in balans. Meike legt op een duidelijke en rustige manier uit hoe alle stappen werken, waardoor ik met aandacht aan mijn interieur kon werken i.p.v. zomaar wat bij elkaar te gooien. Van veel dingen die ze zei, had ik nooit gedacht dat het meespeelde in het creëren van een interieur (b.v. vanuit welke richting licht in je kamer valt). Ook heb ik veel geleerd van de opruimtips en zo is mijn interieur een stuk rustiger geworden en helemaal naar mijn stijl. Dankjewel!"
Loïs de Vos

Volg mijn online cursus
voor € 297,-

Dit is wat je krijgt:

✔️8 modules met videolessen
In 8 modules met meerdere videolessen leer ik je hoe je meer balans en eenheid in huis creëert.

✔️Effectieve opdrachten

In iedere module vind je opdrachten die je helpen om de geleerde theorie toe te passen op je eigen interieur.

✔️Levenslang toegang tot alle content in een online omgeving
Na je aankoop heb je levenslang toegang tot alle videolessen en opdrachten in een afgeschermde online omgeving.

"Ik heb een veel fijnere plek weten te maken 

van mijn woonkamer en keuken"

"Ik vond de videolessen erg duidelijk en goed opgebouwd. Heel fijn ook dat je in je eigen tempo de lessen kunt bekijken en de opdrachten kunt maken, omdat ik niet iedere week evenveel tijd had om hieraan te besteden.


Wat voor mij echt een eye-opener was, was om eerst goed na te denken over je interieurdoelen, waar je blij van wordt en hoe je interieur daaraan kan bijdragen. Achteraf klinkt het logisch, maar de opdrachten om dit goed voor jezelf in kaart te brengen hebben mij echt goed geholpen. Door kleine dingen aan te passen in mijn gedrag en interieur heb ik nu al een veel fijnere plek weten te maken van mijn woonkamer en keuken.


Daarnaast heb ik aan de hand van de opdrachten nu een concreet plan voor alle ruimtes in huis qua kleuren, indeling en verlichting. Ik kan niet wachten om hier verder mee aan de slag te gaan!"

Susanne de Ruiter

Het lesplan: 8 modules

Visualiseren

Stel interieurdoelen, krijg inzicht in de wisselwerking tussen jezelf en je interieur en visualiseer het gewenste eindresultaat.


Woongedrag

Ontdek je huidige woongedrag, bedenk welk gedrag nodig is om je interieurdoelen te behalen en leer jezelf nieuw woongedrag aan.


Opruimen

Krijg inzicht in de positieve effecten van een opgeruimd huis, ruim op met een effectieve opruimstrategie en houd je huis opgeruimd.


Kleur

Ontdek wat kleur is, werk met kleurcoderingen, maak rustgevende kleurcombinaties en creëer een ruimtelijk effect met kleur.


Materialen

Krijg inzicht in verschillende wand-, vloer- en raamafwerkingen en stel een gebalanceerde materialenmix samen.


Indeling

Denk na over functies en gebruiksdoelen van een ruimte, houd rekening met loop- en zichtlijnen en ontdek hoe je een ruimte zo ruimtelijk mogelijk indeelt.


Verlichting

Ontdek wat licht is, krijg inzicht in verschillende lichttoepassingen in een ruimte en maak keuzes over armaturen en lichtbronnen.


Styling

Behoud rust in huis bij het plaatsen en ophangen van accessoires en ontdek waar je een ruimte het beste mee afstyled.


Creëer balans in huis en verwacht:

✔️Minder onrust in huis én hoofd
✔️Het hele jaar door een opgeruimd interieur
✔️Een plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt opladen
✔️Eenheid en balans in kleuren en materialen
✔️Ademruimte en volledig jezelf kunnen zijn
✔️Warmte en gezelligheid
✔️Een blij gevoel als je om je heen kijkt, iedere dag weer

Volg mijn online cursus

voor € 297,-

✔️8 modules met videolessen

✔️Effectieve opdrachten

✔️Levenslang toegang tot alle content in een online omgeving

Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down